Σασμός – Επεισόδιο 158: Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο

Σασμός – Επεισόδιο 158: Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου ενώ η Στέλλα έχει σοκαριστεί από τα όσα της είπε ο Γεράσιμος, γεγονός που την γέμισε με προβληματισμό.

Ο Αντώνης θα βιώσει δύσκολες στιγμές όταν θα μάθει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον συγκλονίσει και θα του τσακίσει την ψυχολογία, γεμίζοντας με τύψεις.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα τον πραγματικό του χαρακτήρα ενώ οι Αρχές της περιοχές φτάνουν στο σπιτάκι στο βουνό.

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου ενώ η Στέλλα έχει σοκαριστεί από τα όσα της είπε ο Γεράσιμος, γεγονός που την γέμισε με προβληματισμό.

Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο ενώ σε ολόκληρο το χωριό επικρατεί αγωνία για το αν στο τέλος θα βρεθεί δότης για την Αργυρώ.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία