Σασμός Επεισόδια: Το καφενείο δικάζει τον Αστέρη!

Σασμός Επεισόδια: Η Σεμίνα κατέθεσε πως ουδέποτε ο Αστέρης έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, με στόχο να σκοτώσει. Όλα ξεκίνησαν από τον Πέτρο και την ανάγκη του Σταματάκη να αμυνθεί. Το καφενείο παίρνει φωτιά με την αθώωση του Αστέρη Σταματάκη.

Σασμός Επεισόδια: Το καφενείο δικάζει τον Αστέρη!

Ο Αστέρης παρακολουθεί σιωπηλός την έκβαση της δίκης. Δε θέλει να δικαιωθεί, δε θέλει να αθωωθεί. Θέλει να πληρώσει για το λάθος του, παρόλο που γνωρίζει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το κακό αυτό.

Η Σεμίνα ομολογεί την σκληρή αλήθεια, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να αθωώνεται. Οι Σταματάκηδες πανηγυρίζουν, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ ζητάει απελπισμένα εκδίκηση από τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο. Το καφενείο μαζεύεται μετά τη δίκη και συζητά όλα όσα έγιναν. Άλλοι είναι υπέρ της αθώωσης του Σταματάκη, άλλοι κατά. Κάποιοι, μάλιστα, πιστεύουν πως η Σεμίνα ήταν “δασκαλεμένη” από την Στέλλα. Ο παπά Μιχάλης λέει σοφές κουβέντες, υποστηρίζοντας την απόφαση των ενόρκων.

«Οι ενοχές είναι η χειρότερη τιμωρία. Ορίζουν τη συνείδησή μας και τις πράξεις μας. Αυτός είναι ο χειρότερός μας εφιάλτης. Τώρα θα παραδοθεί στην κρίση των δικαστών και θα ησυχάσει, γιατί στον Μεγαλοδύναμο έχει παραδοθεί καιρό τώρα». Ο Αστέρης αθωώνεται και η αμηχανία του είναι τεράστια. Δυσκολεύεται να επιστρέψει στην παλιά του καθημερινότητα, να κοιμηθεί στο σπίτι του, να δουλέψει ξανά στο μαγαζί του. Όλα γύρω του φαίνονται τόσο δύσκολα. Η μοναδική λύση βρίσκεται στη φυγή του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα