Σασμός επεισόδια: Ο θάνατος που αφήνει άναυδη την Καλλιόπη

Σασμός επεισόδια: Θολωμένος από τη ζήλια του και μη μπορώντας να αντέξει άλλο το ειρωνικό βλέμμα του, οπλίζει και τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Όλοι συγκλονίζονται από το φρικτό αυτό συμβάν. Η Άσπα καταρρέει και οι Βρουλάκηδες φορούν μαύρα για ακόμη μια φορά. Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Καλλιόπη. Ο νεαρός πρωταγωνιστής χάνεται άδικα, από τα χέρια του Κώστα, του πρώην συζύγου της Άσπας.

Σασμός επεισόδια: Ο θάνατος που αφήνει άναυδη την Καλλιόπη

Σε σύγχυση βρίσκονται, όμως, και οι Σταματάκηδες. Ο θάνατος του Άγγελου αφήνει άναυδη την Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης κλαίει που δεν κατάφερε να προλάβει το κακό. Ο Κώστας εργαζόταν στο αλουμινάδικό του, θα μπορούσε να τον είχε εμποδίσει να βλάψει τον ξάδελφό του. Η Καλλιόπη, από τη μία θρηνεί, από την άλλη όμως ανακουφίζεται. Ο Άγγελος είχε ξεκινήσει έναν ατελείωτο πόλεμο στους Σταματάκηδες. Ο θάνατός του φέρνει αυτόματα την λήξη αυτής της δικαστικής κόντρας.

Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, στο βλέμμα της φαίνεται η ανακούφιση. Η οικογένειά της θα παραμείνει ενωμένη και προστατευμένη. Ο Άγγελος δεν είναι σε θέση πια να διεκδικήσει την περιουσία τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα