Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός λυγίζει και εξομολογείται στον Μανόλη την αλήθεια

Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός, στα επόμενα επεισόδια, θα λυγίσει από την πίεση. Ο Αντώνης συνεχίζει να ερευνά τον φάκελο του Στεφανή και να αναζητά τον πραγματικό δολοφόνο. Είναι σίγουρος πως ο Μαθιός κάτι του κρύβει..

Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός λυγίζει και εξομολογείται στον Μανόλη την αλήθεια

Η μεγάλη στιγμή του ξεκαθαρίσματος, πλησιάζει. Ο Μαθιός και ο Μανόλης στέκονται απέναντι στη σειρά Σασμός, με ένα αντάλλαγμα να αλλάζει σημαντικά τις ζωές τους από εδώ και στο εξής.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ετοιμάζεται για τον γάμο τους και όλα φαντάζουν παραμυθένια. Ο Μαθιός, όμως, υποφέρει από τις τύψεις και δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν…

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, πιάνει τον Μανόλη και του εξομολογείται την φρικτή αλήθεια. Του ανακοινώνει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη. Ο λόγος που το κάνει αυτό, είναι για να μπορέσει να πάρει μία ανάσα, να ξέρει μέσα του πως το είπε σε κάποιον.. Άλλωστε, ο Μαθιός ξέρει μέσα του πως ο νεαρός γνωρίζει την αλήθεια.

Οι δύο πρωταγωνιστές δίνουν τα χέρια. Ο Μανόλης του ζητά ένα αντάλλαγμα, στη σειρά Σασμός, για να μην αποκαλύψει αυτό το μυστικό. Ζητά από τον Μαθιό να μη φύγει από το πλευρό της Βασιλικής και του Νικηφόρου. Να είναι πάντα κοντά τους, να τους αγαπάει, να κάνει τα πάντα για να είναι καλά.

Ο Μανόλης αποφασίζει να πάρει αυτό το μυστικό μαζί του. Ο κύκλος αυτός κλείνει οριστικά. Ή μήπως, όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα