Σασμος επεισόδια: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την Μαρίνα! Τι θα γίνει;

Σασμος επεισόδια: Ο Αστέρης, για πρώτη φορά μετά τη φυλάκιση του και όσα έγιναν στο βουνό, θέλει να ανοίξει την καρδιά του στην Αργυρώ. Στην προσπάθειά του όμως, να λυτρωθεί βρίσκεται τελικά αντιμέτωπος με μία πολύ σκληρή αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στα Γιάννενα, ανακαλύπτει πως η Αργυρώ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Σασμος επεισόδια: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την Μαρίνα! Τι θα γίνει;

Μαθαίνει πως όχι μόνο έχει παντρευτεί κάποιον άλλον αλλά πως έχει αποκτήσει και ένα παιδί. Όλα αυτά τον αφήνουν σοκαρισμένο. Για πρώτη φορά αντιλαμβάνεται πως έχασε για πάντα την Αργυρώ και στη συνέχεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο και με τη Μαρίνα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Παράλληλα, ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου, χωρίς όμως η δικηγόρος να έχει αντιληφθεί το παραμικρό για την πραγματική ταυτότητα του αστυνομικού. Μία είδηση που δεν περιμένει, όμως, βγάζει τον Καραπάνο έξω απ’ τα ρούχα του και είναι εξοργισμένος.

Τις επόμενες μέρες, ο Αστέρης επιστρέφει στην Κρήτη προσπαθώντας να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του. Μια ζωή, όμως, χωρίς την Αργυρώ. Μάλιστα, ο ίδιος δέχεται την επίσκεψη του αστυνόμου, με τον οποίο έχουν μία μεγάλη συζήτηση. Εν τω μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν και να συνεχίσει τη ζωή του με ηρεμία όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, μία επιστροφή από το παρελθόν αφήνει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή και η Άσπα τρέμει στην ιδέα πως ίσως θελήσει να την εκδικηθεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα