Σασμός επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή με Αργυρώ και μικρό Πέτρο! Τι έγινε;

Σασμός επεισόδια: Η Αργυρώ περνάει πολύ δύσκολες ώρες ξανά. Αυτή τη φορά όπως μαθαίνουμε θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου της του παιδιού. Ο μικρός Πέτρος που ως γνωστό έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της Αργυρώς αρρωσταίνει σοβαρά και η Αργυρώ είναι σε απόγνωση. Άλλη μια μεγάλη πίκρα για την Αργυρώ αφού ο μικρός είναι για αυτήν πλέον όλη της η ζωή. Νέες μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια η αγαπημένη δραματική σειρά.

Σασμός επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή με Αργυρώ και μικρό Πέτρο! Τι έγινε;

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μικρό Πέτρο απαιτεί την αναζήτηση συμβατού δότη και μάλιστα εξαίματος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει το παιδί είναι ο Αστέρης. Η Αργυρώ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Αστέρη το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι γιός του, αλλάζει γνώμη.

Η Αργυρώ συζητάει και με τη μητέρα της για τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα προσπαθώντας να βρουν μια λύση. Η Μαρίνα συμβουλεύει στη κόρη της να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη αφού η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από το βιολογικό του πατέρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα