Σασμός επεισόδια: Η θυμός βράζει για τον Νικηφόρο και θα ξεσπάσει! Ποιος ο λόγος;

Σασμός επεισόδια: Το χωριό έχει βουίξει και οι φήμες πάνε κι έρχονται. Ο Νικηφόρος εξοργίζεται με όλους, και μπαίνει στην αντεπίθεση για χάρη της Βασιλικής. Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής μαθαίνεται στο χωριό και τα κουτσομπολιά δε θα αργήσουν να πάρουν φωτιά.

Σασμός επεισόδια: Η θυμός βράζει για τον Νικηφόρο και θα ξεσπάσει! Ποιος ο λόγος;

Όσο και να προσπάθησαν να κρύψουν την παράνομη σχέση τους, όλα τα μυστικά κάποτε έρχονται στο φως. Ένας συγχωριανός είδε τον Μαθιό και τη Βασιλική να φιλιούνται κι έτρεξε να το πει στο καφενείο του χωριού.

Σύντομα, όλοι στο χωριό το μαθαίνουν και δεν σταματούν να μιλούν για αυτό. Η χήρα με τον ξάδερφο του άντρα της; Είναι ανήκουστο για τους χωριανούς. Ο Νικηφόρος ακούει όσα λέγονται για τη Βασιλική και δεν μπορεί άλλο να το ανεχτεί. Γίνεται έξω φρενών. Μπορεί να δέχτηκε τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά δεν ήθελε να μαθευτεί. Τώρα ο μεγαλύτερός του φόβος έγινε πραγματικότητα.

Η θυμός βράζει μέσα του και δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Όποιος βρίσκεται μπροστά του καλύτερα να κρυφτεί, γιατί τα πράγματα θα αγριέψουν. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική τρέμει στην ιδέα που όλοι το έμαθαν, ενώ ο Μαθιός πανηγυρίζει που επιτέλους έγινε γνωστό και δεν χρειάζεται να κρύβονται. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα