Σασμός επεισόδια: Η Άσπα ζει τον εφιάλτη ξανά! Τι συνέβη;

Σασμός επεισόδια: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μία λάθος κίνηση θα σκορπίσει ξανά τον τρόμο. Ο Κώστας θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα ορμήξει στην Άσπα, κακοποιώντας την ξανά. Ο Κώστας θέλει να κάνει τα πάντα, για να είναι ξανά μαζί με την Άσπα. Αρνείται να δεχτεί την κατάσταση και να προχωρήσει τη ζωή του. Παρόλο που ο Αστέρης και ο Μαθιός του δίνουν δουλειά στο αλουμινάδικο, εκείνος δεν κάνει βήματα μπροστά. Θέλει να διεκδικήσει την Άσπα, με κάθε κόστος.

Σασμός επεισόδια: Η Άσπα ζει τον εφιάλτη ξανά! Τι συνέβη;

Η νεαρή ηρωίδα θα βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο έδαφος. Ο εφιάλτης της έχει ξεκινήσει. Πλέον δε μπορεί να αναπνεύσει, να αισθανθεί σιγουριά. Ο Κώστας, προκειμένου να είναι μαζί με την Άσπα, ξεπερνάει κάθε όριο. Η Άσπα καταρρέει. Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Ο Άγγελος δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην αγαπημένη του. Εκείνη προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό, για να μην τον βάλει σε κίνδυνο. Τα νέα όμως διαδίδονται. Ο Κώστας άπλωσε ξανά χέρι κι αυτή τη φορά δε τον σώζει τίποτα.

Θα καταφέρει να βρει ξανά τη δύναμη η Άσπα να μιλήσει; Θα αποκαλύψει στις αρχές πως ο πρώην σύζυγός της την χτύπησε για άλλη μια φορά; Πλέον τρέμει στην ιδέα πως τα αγαπημένα της άτομα θα πάθουν κακό, για αυτό και σιωπά. Ο Κώστας δε σταματά εκεί. Θέλει να απομακρύνει τον Άγγελο από το πλευρό της αγαπημένης του, με κάθε κόστος. Σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά του.  Ο Άγγελος σύντομα αναμένεται να τραυματιστεί θανάσιμα από τα χέρια του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα