Σασμος Επεισόδια: Ακόμη μια απρόσμενη εξέλιξη με τον Αστέρη!

Σασμος Επεισόδια: Ο νεαρός Σταματάκης χωρίς να το θέλει θα υποπέσει σε ένα σοβαρό λάθος. Σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Άγγελου τον υποστηρίζει όταν εκείνος θα επιδιώξει να αγοράσει ένα κτήμα οικογενειακό τους. Μια ακόμη δυνατή εξέλιξη που έχει σχέση με τον Αστέρη θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια.

Σασμος Επεισόδια: Ακόμη μια απρόσμενη εξέλιξη με τον Αστέρη!

Η Καλλιόπη αντιδρά με τη στάση αυτή του Αστέρη. Ωστόσο ο τελευταίος την αγνοεί και συνεχίζει να βοηθά τον Άγγελο ευελπιστώντας να αποκατασταθεί μια αδικία πολλών ετών.

Ο Άγγελος θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τη Καλλιόπη να προσπαθεί να δώσει τη δική της λύση. Την ίδια ώρα όμως ο Κώστας που ζηλεύει φοβερά τη σχέση του Άγγελου με την Άσπα βρίσκει την ευκαιρία κι επιτίθεται στον Άγγελο και τον σκοτώνει. Όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί ο Αστέρης θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Νιώθει τύψεις που δεν πρόλαβε το κακό. Έπρεπε να είχε καταλάβει τον Κώστα τον οποίο είχε προσλάβει στο μαγαζί με τα κουφώματα που έχει με τον Μαθιό.

Ο Αστέρης θεωρεί πως για μια ακόμη φορά γίνεται αιτία για να συμβεί ένα ακόμη κακό και είναι απαρηγόρητος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα