Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Όσα αποκάλυψε για το ρόλο του Μαθιού [βίντεο]

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και μίλησε στον Παναγιώτη Σουρέλη, τον Χρύσανθο Κοσελόγλου και την Αλεξάνδρα Καϋμένου για τον ρόλο του ως Chopin στην ομότιτλη παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου με την Εθνική Συμφωνική ορχήστρα της όπερας της Βιέννης.

Όσον αφορά στον ρόλο του Μαθιού, αποκάλυψε: «Ο Μαθιός είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας, από τους πιο σπουδαίους που έχω κάνει μέχρι τώρα, σε όλα τα επίπεδα… Με έχει σημεδέψει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα γι’ αυτό κάνω την καλύτερη ερμηνεία. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός που περνά μια διαδρομή και στο τέλος θα πρέπει να καθαρθεί… Η κάθαρση έρχεται με πολλούς τρόπους… Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα. Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος να απαγορευτούν αυτοί οι χαρακτήρες… Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές για να τονίσει το φως…»

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα