Σασμός: Δ. Ήμελλος: «Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται»

Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha τώρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός» αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Αίαντας», όπου υποδύεται τον «Οδυσσέα». Δείτε βίντεο :

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Ο φόνος που έχει γίνει είναι του Άγγελου. Ο φόνος του Σταματάκη εκκρεμεί και προφανώς παίζετε ένα παιχνίδι για το σε τι βαθμό και πως είναι εμπλεκόμενοι η οικογένεια Σταματάκηδων στους δύο φόνους». «Είναι ηλίου φαεινότερο ότι συλλαμβάνω τον Μαθιό αφού του δείχνω τα κλειδιά ότι είναι για το φόνο του Άγγελου. Απλώς χρησιμοποιείται αυτός ο φόνος για να βγούνε και άλλα λαβράκια». Για το γάμο του με τη Μαρίνα που δεν έγινε είπε: «Κάθε φορά που πάει να χαρεί αυτός ο άνθρωπος κάτι γίνεται κάτι συμβαίνει και ανατρέπονται τα πάντα. Όσο παρατείνονται τα προβλήματα τόσο παρακολουθεί ο κόσμος. Η ευχή του κόσμου όλη θα γίνει στο τέλος απλώς μέχρι τότε έχουμε πορεία να διανύσουμε όλοι».

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα