Σασμός: Αποκλειστική σκηνή από το επόμενο επεισόδιο [βίντεο]

Στο επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο.

Ο διάλογος:

Αντώνης: Για τον Αστέρη έχει καταλάβει πράμα; Ποιος είναι ο δότης;

Μαρίνα: Όχι βέβαια. Το μόνο που ξέρει, ότι είναι άντρας. Ο γιατρός της είπε ότι είναι απόρρητο, όλο ψέμα δηλαδή..

Αντώνης: Καμιά φορά το ψέμα Μαρίνα είναι η καλύτερη λύση. Θα μου πει βέβαια είναι πράμα το λέει αστυνομικός αυτό; άλλα..

Μαρίνα: Είδα και τον Μαθιό στο νοσοκομείο και συμφωνήσαμε πως πρέπει να μείνει μυστικό μεταξύ μας. Και μου ‘πε ότι ο Αστέρης το μόνο που θέλει από εκείνη είναι να τη δει γερή.

Αντώνης: Έτσι θα γίνει. Μόνο εμείς οι τέσσερις θα το ξέρουμε και ο γιατρός. Δε θα μαθευτεί παρά έξω θα δεις. Τέλος πια τα δύσκολα και τα άσχημα Μαρίνα. Από εδώ και πέρα θα έχουμε μόνο ωραία. Όπως ο γάμος μας ας πούμε. Ίντα λες Μαρίνα; να τον βάλουμε σιγά σιγά μπροστά;

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα