Σασμός – Α. Πανταζάρας: «Σήμερα γυρίσαμε μια υπέροχη σκηνή που με βοήθησε να προσθέσω κάτι στην «εργαλειοθήκη» μου»

Ένα στόρυ με μια φωτογραφία που συνοδεύεται με ένα μήνυμα του, ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης ο Αργύρης Πανταζάρας. Δείτε στο www. τι ανέβασε.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Σασμός» έχοντας το ρόλο του Γεράσιμου, ανέβασε μια Ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με τον Δημήτρη Ημέλλο, τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον ρόλο του Αντώνη. Το μήνυμα του έγραφε: «Σήμερα γυρίσαμε μια υπέροχη σκηνή που με βοήθησε να προσθέσω κάτι στην «εργαλειοθήκη» μου. Πολλοί με γνωρίζουν από τους ρόλους, άλλοι από φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, άλλοι νομίζουν ότι δε χαμογελάω.. το χαμόγελο μου έρχεται από την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό που νιώθω για τους συνεργάτες, για τους δασκάλους, για όσους εμπιστεύονται την ψυχή μου, την πρόθεση μου, την τέχνη μου. Εκείνοι είναι οι πρώτοι που τους εμπιστεύομαι το «κοντινό» πλάνο της ψυχής μου». Δείτε τη φωτογραφία:

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε ότι ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα