Σάκης Τανιμανίδης: Το πιο τρυφερό βίντεο για τα γενέθλιά του με τις κόρες του

Τα γενέθλιά του είχε το Σάββατο (30/4) ο Σάκης Τανιμανίδης, ωστόσο έχει ταξιδέψει στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορούσε να τα γιορτάσει με την όμορφη οικογένειά του.

Φυσικά, η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, δεν το άφησε έτσι.

Αφού του ευχήθηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη συνέχεια του έκανε μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Πήρε τις δίδυμες κόρες τους αγκαλιά και κάλεσε τον αγαπημένο της με βιντεοκλήση για να του τραγουδήσουν το «χρόνια πολλά».

Μάλιστα, είχε τοποθετήσει και ένα κερί σε ένα μικρό γλυκό

«Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση! Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης και πόσταρε το βίντεο, στο οποίο φαίνεται χαρούμενος αλλά και συγκινημένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία