Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες του τον λένε «μπαμπά» για πρώτη φορά

Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε το βίντεο με τα παιχνίδια και τις μπάλες

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, και των κορών του Αριάνας και Φιλίππας. Ο παρουσιαστής του ANT1 δημοσιεύσει αρκετά  στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και την επαγγελματική του ζωή, ενώ σήμερα αποφάσισε να μοιραστεί το πιο όμορφο βίντεο της ζωής του.

Ο Σάκης βιντεοσκόπισε τις μικρές του να τον φωνάζουν «μπαμπά» για πρώτη φορά  και η χαρά του είναι απερίγραπτη. «“Μπαμπά”! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…», έγραψε στο βίντεό του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έπαιξε μαζί τους  με την μπάλα κι εκείνες του χάρισαν το ομορφότερο δ΄ψρο.  Οι μικρές γιόρτασαν προσφατα τα γενέθλιά τους και οι φωτογραφίες από το πάρτι τους έγιναν viral, καθώς έδειχναν σαν μικρές πριγκίπισσες παραμυθιού. «Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει: «Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία