Ψέματα spoiler: Βιαστής για δεύτερη φορά ο Ανδρέας

Ψέματα spoiler: Η νέα σειρά, Ψέματα άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να υπήρξε μία μικρή αναστάτωση, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα δεν άφησε την σειρά να βγει στον αέρα, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά και μάλιστα σε νέα μέρα.

Ψέματα spoiler: Βιαστής για δεύτερη φορά ο Ανδρέας

Εδώ και κάποιες μέρες σας έχουμε πει πως σύντομα στη σειρά θα αποδειχθεί πως αυτός που τελικά λέει τα «Ψέματα» δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα ο οποίος νάρκωσε την Έλενα και την βίασε στο σπίτι της. Στο κυνήγι της αλήθειας, στο δρόμο του Ανδρέα θα βρεθεί η αστυνομικός Ισμήνη Κακλαμάνη.

Η Ισμήνη πιστεύει την Έλενα και θέλει να τη βοηθήσει να βγάλε στη φόρα την αλήθεια για τον Ανδρέα. Όταν ο Ανδρέας το συνειδητοποιήσει, θα προσπαθεί να τη σταματήσει.

Έτσι, θα βρεθεί στο σπίτι της, θα τη ναρκώσει κρυφά και το βράδυ θα την επισκεφτεί ξανά ώστε να τη βιάσει. Η Ισμήνη θα το συνειδητοποιήσει μετά από κάποιες ενοχλήσεις που θα έχει και θα πάει στον γιατρό.

Για την αρχική σελίδα « Ψέματα » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα