Ψέματα – επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ψέματα – επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ψέματα του ALPHA …

Ψέματα – επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ψέματα – επεισόδιο 1

Η Μαρίνα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται, όμως, να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Ψέματα – επεισόδιο 2

Η Μαρίνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς αποδεικνύεται ότι αδυνατεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα. Έτσι αισθάνεται την αμφισβήτηση και την καχυποψία όλων, ακόμα και των πιο κοντινών της ανθρώπων.

Ψέματα – επεισόδιο 3

Η Μαρίνα εξαπολύει επίθεση μέσω ίντερνετ στον Αντρέα, κάτι που όμως θα γυρίσει εναντίον της! Οι συνέπειες μάλιστα θα είναι απρόβλεπτες, μιας και το παρελθόν της θα γυρίσει για να την κυνηγήσει! Η Μαρίνα καλείται να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, θα αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τον Αντρέα με τον οποίο είναι «στα μαχαίρια»!

Ψέματα – επεισόδιο 4

Ψέματα – επεισόδιο 5

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ψέματα – επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Ψέματα » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα