Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Μετά από δύο χρόνια συναντήθηκαν μυστικά από όλους

Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Η πρώτη συνάντηση μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήγαν να δουν από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τα Invictus Games.

Η συνάντηση που είναι η πρώτη του δούκα και της δούκισσας του Sussex και της 95χρονης μονάρχη μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από το Παλάτι και την Αγγλία, έγινε κρυφά από όλους και απρόσμενα όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι τους.

Το ζευγάρι πέρασε το πρωινό της Πέμπτης 14 Απριλίου στο κάστρο του Windsor χωρίς να τους καταλάβει κανείς αφού οδήγησαν από το Frogmore Cottage όπου έμειναν μετά την άφιξή τους στο Windsor μια μέρα που ο βρετανικός Τύπος είχε συγκεντρωθεί στο St.George Chapel όπου ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ αντικαθιστούσαν τη βασίλισσα στη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης των Καθολικών.

Η Meghan και ο Harry συναντήθηκαν – σύμφωνα με δημοσιεύματα- και με τον Κάρολο και την Καμίλα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η συνάντηση ήταν τόσο μυστική που το προσωπικό του Παλατιού έμαθε για την άφιξη του δούκα και της δούκισσας του Sussex τη στιγμή που έφτασαν. Εντούτοις, κάποιοι πολίτες φεύγοντας από τη λειτουργία στο St.George Chapel δήλωσαν αργότερα ότι είδαν το ζευγάρι στο Windsor. “Δεν το πίστευα όταν είδα ποιος ήταν” είπε ένας συνταξιούχος σε μια εφημερίδα εξηγώντας πως “χαιρέτησα και χαιρέτησαν κι εκείνοι. Έμοιαζαν χαρούμενοι και χαλαροί και μας χαιρέτησαν όλους στο λεωφορείο”.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ολλανδία και πλέον βρίσκεται στη Χάγη για τα Invictus Games αφού θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις της έναρξης των αγώνων στις 15 Απριλίου ενώ στις 16 Απριλίου θα βρεθούν στις εξέδρες για την Jaguar Land Rover Driving Challenge αλλά και στην επίσημη τελετή έναρξης όπου αναμένεται να δώσουν μια ομιλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία