Πρίγκιπας George: Τι δουλειά θα κάνει το καλοκαίρι;

Πρίγκιπας George: Τα σχολεία έκλεισαν, ωστόσο έχει νέα καθήκοντα που δεν είναι και τόσο βασιλικά.

Όσο κι αν είναι τρίτος στη διαδοχή για τον θρόνο της Αγγλίας, δεν σημαίνει ότι ο πρίγκιπας George δεν μεγαλώνει όπως τα υπόλοιπα παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές στην καθημερινότητά τους και στις υποχρεώσεις που θα έχει στο μέλλον, όμως οι γονείς του προσπαθούν να μεγαλώσουν εκείνον και τα άλλα δύο παιδιά τους φυσιολογικά.

Σύντομα, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα αποχαιρετήσουν το σχολείο τους για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν με άπλετο χρόνο στα χέρια τους. Συνήθως, η οικογένεια λατρεύει να περνάει χρόνο στην εξοχή και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι τους, Amner Hall που βρίσκεται στο Norfolk. Παράλληλα, εκτός από εκεί συναντούν και τη βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου η μονάρχης λατρεύει να περνά το καλοκαίρι της.

Μέσα στον χρόνο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν δηλώσει πως ο μεγαλύτερος γιος τους, όταν έμεναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Amner Hall ασχολιόταν με τα ζώα που έχουν, μεταφέροντας τη τροφή τους. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως οι γονείς του του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη, ώστε στα 8 του να του δίνουν να κάνει τέτοιες εργασίες.

Η υπευθυνότητα, άλλωστε, είναι ένα χαρακτηριστικό που θα του χρειαστεί όταν θα αναλάβει τον θρόνο

Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό και αυτή τη χρονιά, ο πρίγκιπας George να επιφορτιστεί με αυτή τη δραστηριότητα, αφού οι Cambridges ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με αρκετά πράγματα που μάλιστα έχουν σημαντικό σκοπό, ενώ παράλληλα τούς βοηθούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία