Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor 3 και ποιος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο παιχνίδι

Το ταξίδι του Survivor 3 έφτασε στο τέλος του χθες για τον Βασίλη Σίμο καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε πως είναι αυτός που πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος είπε για την αποχώρησή του:

«Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, ήταν ένα όνειρο ζωής. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια δεν κατάφερα να δείξω πάρα πολλά πράγματα. Ναι μεν ήρθα νωρίς στο παιχνίδι με πέντε, έξι μέρες διαφορά, αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσω. Θα αποχωρήσω έχοντας γνωρίσει κάποια άτομα, τα οποία έχω μέσα στην καρδιά μου. Ίσως και να είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό και είναι και ο λόγος που ήρθα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βασικά ήταν δύο οι λόγοι, ο ένας είναι προσωπικός και ήθελα να το πω σε περίπτωση που προχωρούσα στο παιχνίδι. Αλλά ο άλλος ήταν να γνωρίσω κάποια άτομα και να φύγω λίγο από αυτή την καθημερινότητα που κάποιες φορές δεν την αντέχεις».

Στο μεταξύ, ο Σάκης Τανιμανίδης επιφύλασσε και μια έκπληξη στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου, αφού ανακοίνωσε στην ελληνική ομάδα πως θα αποκτήσουν ένα νέο μέλος. Ο λόγος για τον Νιγηριανό παίκτη ποδοσφαίρου Πάτρικ Ογκουνσότο, που είπε ο θρυλικό «Πώς γκένεν αυτό».
Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Πάτρικ Ογκουνσότο

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Πάτρικ Ογκουνσότο θα ενταχθεί εντός των ημερών στην ελληνική ομάδα.

«Πολύ σύντομα θα έρθει μία ακόμα προσθήκη για την ελληνική ομάδα. Και όπως μπορεί ήδη να υποψιάζεστε αυτή η νέα προσθήκη, αυτός ο νέος παίκτης, είναι ότι το πιο πιθανό είναι να τον γνωρίζετε. Ο καινούργιος παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο παίκτης που θα έρθει σε λίγες μέρες και πλέον θα αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα είναι…», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και αποφάσισε να ανακοινώσει το όνομα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε στο κινητό του να παίξει το κλασικό βίντεο με τις δηλώσεις του Ογκουνσότο που έχουν γίνει viral τα τελευταία χρόνια. Μόλις, λοιπόν, άρχισε να παίζει το βίντεο και οι παίκτες κατάλαβαν, επικράτησε ένας μικρός χαμός.

Δείτε το βίντεο:

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια