Πέτρος Κωστόπουλος: Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος που …

Λίγο πριν την πρεμιέρα του με το Όλα λάθος το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14:30 στο Open, ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά.

Αναφερόμενος στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στο οποίο θα έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου και την Άννα Μάρια Βέλλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε:

«Ελπίζω να μου βγει, γιατί όταν πάω να ξεκινήσω κομπλάρω. Κομπλάρω άσχημα. Μια ζωή έχω ένα θέμα. Αρνιόμουν χρόνια να κάνω τηλεόραση, έκανα το 1994-95 το «Ο Πέτρος και ο Λύκος» το πρώτο talk show τέτοιου τύπου και μετά έκανα τη μεγαλύτερη αποτυχία που έγινε ποτέ. Ε, αφού πήγα να κάνω τον Ντόναλντ Τραμπ ο μαλ…., ήταν «Ο υποψήφιος». Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος, ήμασταν στον Alpha τότε που πήγαμε και κάναμε το «Τhe Apprentice», μαθαίνει ο υποψήφιος να φτιάξει μαι επιχείρηση. Πόσο καλύτερη επιχείρηση θα έφτιαχνε ένας Έλληνας, να πάρει το βραβείο. Το πήρε το βραβείο το κέρδισε και πήρε γυναίκα τη Σόνια Καζόνι. Αυτός είναι ο νικητής. Τη Σόνια κέρδισε. Εγώ τι κέρδισα με 3%-4% τηλεθέαση που έκανε; «Σκότωσα». Γιατί είμαι ηλίθιος. Είμαστε τόσο ηλίθιοι, αντί να κάνουμε το σωστό show στην Ελλάδα, που θα ήταν ο υποψήφιος για δημόσιος υπάλληλος, πήγαμε και κάναμε τον υποψήφιο για επιχειρηματία».

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια