Πέγκυ Ζήνα: «Στα 15 μου πέθανε ο μπαμπάς μου, ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν μπαμπά»

Πέγκυ Ζήνα: «Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα, αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου»

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Ανοιχτά» και στην παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα της αλλά και στον συζυγό της και την κόρη τους Ηλέκτρα.

«Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, σε αυτόν τον χώρο νιώθω σαν κομήτης. Δεν ταιριάζω καθόλου σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά, είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ. Έχω και ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, όμως δεν είναι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω. Υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη», είπε αρχικά, η Πέγκυ Ζήνα.

Όσο για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, με τον οποίο μετρούν 26 χρόνια κοινής πορείας, ανέφερε πως αν δεν είχε μπει στη ζωή της, ίσως να μην είχε καταφέρει να κάνει την καριέρα που έχει σήμερα.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα, αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος ήθελε να πετύχω, περισσότερο κι από εμένα την ίδια. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα, δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δεν θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο, είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως, γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Όπως είπε στη συνέχεια, με τον Γιώργο Λύρα γνωρίστηκαν το 1996, τότε ήταν μάνατζερ του Στέλιου Ρόκκου:

«Μέναμε μαζί και για 3-4 χρόνια δεν ασχολούνταν καθόλου μαζί μου. Και κάποια στιγμή, κοντά στα 4 χρόνια, μου είπε πως δεν το έχω και πως πρέπει να τελειώσει αυτό το “μην ασχοληθεί μαζί μου για να μη λένε ότι τη βοήθησε ο σύντροφός της”. Σιγά σιγά, άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου. Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος, είναι πολυ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε, είναι η δουλειά», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου και ζούσα με τον φόβο του θανάτου ήδη από τα 12 μου, που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον. Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό, είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός, είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο, όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Στην αρχή της σχέσης μας, τσακωνόμασταν αρκετά. Κάποια στιγμή όμως, του είπα την ατάκα “αν θες, να χωρίσεις μόνος σου” κι έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία