Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, ακόμα και την κόρη μου»

Πέγκυ Ζήνα: «Ένιωσα δέος όταν γνωρίστηκα με τον Δημήτρη Μητροπάνο»

Συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά». Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πολυετη καριέρα της αλλά και τη σημαδιακή γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Η πρώτη μου επαφή με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ κι εκείνος έμπαινε μέσα. Θυμάμαι μια πολύ θερμή χειραψία, που σημαίνει πολλά για ‘μένα, ένιωσα δέος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στα 34 μου είπα ότι θα σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί. Τότε χτύπησε το τηλέφωνο και η Βένια Μητροπάνου μου είπε να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, ακόμα και την κόρη μου, που ήρθε τελικά, όταν δουλεύαμε».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία