Πασχαλάκης-Παπαδοπούλου: Αγκαλιασμένοι μας λένε Χριστός Ανέστη

Πασχαλάκης-Παπαδοπούλου: Λάμπουν απο ευτυχία

Είναι αγαπημένοι και το δείχνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι η ψυχική ηρεμία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και η καλή ψυχολογία του αποκαταστάθηκαν πλήρως από την ημέρα που έγινε ζευγάρι με την τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου…

Ήταν φυσικά μαζί και την ώρα της Ανάστασης, με τον Αλέξανδρο να της δίνει ένα φιλί λίγο πριν το “Χριστός Ανέστη”!

Μακάρι να είναι πάντα ευτυχισμένοι! Και να σηκώσει ο Αλέξανδρος άλλη μια ποδοσφαιρική κούπα, φέτος με τον ΠΑΟΚ…

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι η γυναίκα της ζωής μου» εξομολογείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αν και δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την κοπέλα του, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δυο τους έχουν δεσμό περισσότερο από δύο χρόνια.

«Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τις σχέσεις στη σύγχρονη εποχή.

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: «Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

Για την σύντροφό του, την όμορφη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, εκμυστηρεύτηκε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία