Πάσχα 2021: Το κρατικό κανάλι μας επιφυλάσσει την απόλυτη έκπληξη για την Κυριακή του Πάσχα!

Σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει πρόκειται να δούμε λίαν συντόμως στην ΕΡΤ τον Μελέτη Ηλία και την Τζένη Θεωνά από τα “Καλύτερά μας χρόνια”.

Συγκεκριμένα, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί θα αναλάβουν ρόλο παρουσιαστή την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαίου στην ΕΡΤ1 σε μια εκπομπή με τίτλο το “Καλύτερό μας Πάσχα” όπου τα τραγούδια με τη βοήθεια της ελληνικής μυθοπλασίας της κρατικής μας τηλεόρασης θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο και μάλιστα σε μια χρονιά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από την πανηγυρική της επιστροφή.

Αναλυτικότερα, οι ηθοποιοί από τις τέσσερις αγαπημένες σειρές της ΕΡΤ1 “Τα καλύτερα μας χρόνια”, “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, “Η τούρτα της μαμάς” και “Ζακέτα να πάρεις” και κυρίως αυτοί που έχουν ένα ταλέντο στο τραγούδι θα περάσουν από το πλατό της δημόσιας τηλεόρασης για να… πουν ένα τραγούδι και να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί θα βρεθούν πέρα από Ηλία και Θεωνά, οι δυο “μικροί” Μανώλης Γκίνης από τα “Καλύτερά μας χρόνια” και Θανάσης Μαυρογιάννης από την “Τούρτα της μαμάς” οι οποίοι έχουν κλέψει καρδιές, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά της Ολγας Μαλέα θα αρπάξει επίσης το μικρόφωνο.

Μαζί στο πλατό θα είναι και η Μελίνα Ασλανίδου που θα τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες της. Θα συμμετάσχουν, επίσης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Τζένη Διαγούπη, ο Δημήτρης Καπουράνης, ο Πάρης Θωμόπουλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Λυδία Φωτοπούλου, ο Μιχάλης Παπαδημητρίου αλλά και ο Τάσος Χαλκιάςκ.α.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα