Παράδεισος Κυριών – «Το παιδί είναι του Πάρη», ομολογεί η Αμαλία

Μία εγκυμοσύνη φέρνει ανατροπές στην αγαπημένη σειρά του ALPHA «Παράδεισος Κυριών» που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha στις 20:00 και όλα κυριολεκτικά ανατρέπονται. Η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι το παιδί που κυοφορεί δεν είναι του Ντίνου, αλλά του Πάρη, το οποίο συνέλαβε όταν τη βίασε. (Γη της Ελιάς – Spoiler: «Σήκω και φύγε, μη γίνουμε ρεζίλι», λέει ο Σωκράτης).

Η Αμαλία δεν χάνει λεπτό και ομολογεί στον Ντίνο την αλήθεια για τον Πάρη και το παιδί της, στον «Παράδεισο των Κυριών». «Υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρεις», τονίζει η κοπέλα με τον Ντίνο να ωρύεται και να απαιτεί να μάθει ποιανού είναι το παιδί.

Ο Ντίνος δεν αντέχει την προδοσία

Η Αμαλία του λέει ότι είναι του Πάρη και τότε ο Παπακώστας εκραγεί. Το ζευγάρι έρχεται σε τεράστια σύγκρουση και οι εντάσεις δεν λείπουν. Ο Ντίνος μην μπορώντας να συγχωρήσει την Αμαλία από αυτήν την προδοσία την χωρίζει δίχως να ακούσει άλλη λέξη και η Αμαλία καταφεύγει στην αγκαλιά του Πάρη.

Δείτε το treiler της σειράς «Παράδεισος των Κυριών»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία