Πάνος Κιάμος: «Ξεκίνησα για ιατρική, αλλά δεν πήγα ποτέ»

Πάνος Κιάμος: «Ήμουν σημαιοφόρος στο σχολείο με 19,3»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Chart Show», το Σάββατο 18/06 και –μεταξύ άλλων- ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ  εξομολογήθηκε ότι πέρασε ιατρική.

«Εγώ είμαι της γενιάς που οι γονείς μας θέλανε να γίνουμε γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί. Ήμασταν καταδικασμένοι. Ήμουν φυτό. Σημαιοφόρος. Όλα τα αριστεία. Μου άρεσε πάντα η μουσική.

Εγώ διάβαζα με walkman. Τότε είχαμε walkman. Οι γονείς μου έλεγαν “ή ακούει μουσική και δεν διαβάζει ή δεν ακούει μουσική και το κάνει για να μας σπάσει τα νεύρα”. Γιατί ερχόντουσαν οι βαθμοί και δεν μπορούσαν νa μου πουν τίποτα», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μου έλεγαν οι γονείς μου: “η μουσική δεν είναι κάτι σταθερό. Πέρασε στην Ιατρική να έχουμε κάτι σταθερό και μετά”.

Εγώ καθώς μεγάλωνα, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με την Ιατρική γιατί θα έπρεπε να φτάσω 35 με 40 χρονών. Πέρασα Ιατρική, αλλά δεν πήγα ποτέ» συμπλήρωσε.

Μάλιστα ο Πάνος Κιάμος αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την Ιατρική

«Πήγα να δω έναν φίλο μου που είχε χτυπήσει με το μηχανάκι -ευτυχώς όλα καλά-. Του λέω “Λευτέρη” και το επόμενο που θυμάμαι είναι που ξύπνησα με τα πόδια ψηλά και μου ρίχνανε ζάχαρη στο στόμα.

Τότε μου λέει ο Λευτέρης “Εσύ ήρθες να με δεις ή εγώ ήρθα να σε δω”. Δεν το είχα».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία