Πάνω κάτω και πλαγίως απ’ όπου και να την δεις την Δημητρούλα του Survivor μια φούντωση θα την πάθεις.

Το ωραιότερο πλάσμα που πέρασε ποτέ απο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν στον τρίτο κύκλο, στο Survivor Ελλάδας – Τουρκίας η εντυπωσιακή νεαρή γυμνάστρια Δήμητρα Βαμβακούση.

Η πανέμορφη παίκτρια του Survivor κατάφερε και έφτασε με την αξία της και με την μαγκιά της μέχρι τον τελικό του ριάλιτι όπου εκείνη την χρονιά ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση και έχασε τον τίτλο αλλά και το χρήμα στο νήμα, απο την τεράστια παίκτρια Κατερίνα Δαλάκα.

Για κάποιο χρονικό διάστημα η εκθαμβωτικά όμορφη Δημητρούλα είχε εξαφανιστεί απο την Ελλάδα, αφού είχε ταξιδέψει για μόνιμη εγκατάσταση σε Αραβική χώρα, συχνά πυκνά και περισσότερο τα καλοκαίρια ερχόταν πίσω στην Ελλάδα και μας θύμιζε συνεχώς τι χάσαμε με την απουσία της.

Η 23χρονη αθλήτρια απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας έχει καταγωγή από την Σπάρτη και την Σαντορίνη την οποία μάλιστα επισκέπτεται συχνά και ταυτόχρονα αναστατώνει τους θαυμαστές του ριάλιτι, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού με τις φωτογραφίες της που αναρτεί στο instagram.

Μια απο αυτές είναι και αυτή που δημοσίευσε πρόσφατα

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα