«Πανάθεμά σε»: Νέο τραγούδι από τον Χρήστο Χρυσάφη

Ο Χρήστος Χρυσάφης επιστρέφει δισκογραφικά με ένα up tempo τραγούδι που σίγουρα αρκετοί θα ταυτιστούν μαζί του.

Πρόκειται για το «Πανάθεμά σε» σε μουσική και στίχους του Σωτήρη Escobar, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή ανήκουν στον Πάρη Κάλπο.

Η οπτικοποίηση του «Πανάθεμά σε» έγινε από τον Νίκο Τασιόπουλο.

Ο Χρήστος Χρυσάφης ξεκίνησε το ταξίδι του στον χώρο του τραγουδιού φτιάχνοντας το δικό του συγκρότημα, αλλά επέλεξε την solo πορεία του, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής τα τελευταία έξι χρόνια εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά του Ισραήλ, ενώ η επιτυχία τον ανάγκασε τα τελευταία δυο χρόνια να μείνει μόνιμα εκεί, αφού οι εμφανίσεις του είναι sold out και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό.

Ωστόσο, η Ελλάδα παραμένει η μεγάλη του αγάπη και γι’ αυτό φροντίζει να έρχεται συχνά προκειμένου να ηχογραφεί τα τραγούδια του, αλλά και να πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, αφού η επαφή με το κοινό της χώρας του είναι κάτι που του λείπει.

το «Πανάθεμά σε» κυκλοφορεί από την Bank Music.

Δείτε το video στο Youtube

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα