Παναγιώταρου: «Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό, δεν ήρθε μετά στο γλέντι που κάναμε»

Παναγιώταρου: «Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στενοχώρια»

Το πρωί της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε την επική αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή Στάθη Σχίζα.

Όπως ανέφερε το μοντέλο για το πλάνο που απαθανάτισε ο σκηνοθέτης από την Μαρία Αντωνά: «Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως ίσως λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα. Δηλαδή είναι λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν λίγο πιο extreme από ότι περιμέναμε το όλο βλέμμα».

«Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στενοχώρια» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη παρέα, η οποία πήγε για ποτό μετά το τέλος του τελικού.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία