Παναγιώτα Βλαντή: «Την αγάπησα την «Σιλβή» από τα Μαύρα Μεσάνυχτα και για μένα έχει αφήσει εποχή»

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θέλω να ζω με την ανάμνηση ενός ρόλου. Τον κρατάω με πολλή αγάπη αλλά πάμε και σε επόμενους»

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό «ΕΓΩ» όπου μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Ρωξάνης στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» που βλέπουμε μέσα από τους δέκτες μας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, αλλά και για την αγαπημένη σε όλους μας Σιλβή από την άκρως πετυχημένη σειρά του mega Μαύρα Μεσάνυχτα.

Όσα δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή

Τηλεοπτικά βρίσκεστε στο «Άσε μας ρε μαμά». Η «Ρωξάνη» που υποδύεστε, είναι ένας από τους καλύτερους τηλεοπτικούς σας ρόλους;

Ναι ισχύει αυτό. Εμένα μου αρέσουν οι έντονοι χαρακτήρες, όχι οι γλυκανάλατοι. Θέλω να είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες, να έχουν κάποια παραξενιά και να μην φαντάζουν εξαρχής θετικοί. Η Ρωξάνη έχει μία τρέλα, έχει πολλά κόντρα πράγματα από εμένα κι αυτό είναι που με ιντριγκάρει στον ρόλο. Δεν θέλω έναν ρόλο που να μην έχω να κάνω κάτι.

«Η Σιλβή» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» είναι ένας ρόλος που σας «κυνηγάει» μέχρι και σήμερα;

Ε μα ναι, φυσικά! Είναι ένας ρόλος πολύ έντονος, ιδιαίτερος, κωμικός και καλογραμμένος. Την αγάπησα την «Σιλβή» και για μένα έχει αφήσει εποχή. Αλλά πάντα λέω ότι πρέπει να προχωράμε και σε άλλους ρόλους, δεν θέλω να προσκολληθώ στο παρελθόν και να λέω μόνο αυτό ήταν. Δεν θέλω να ζω με την ανάμνηση ενός ρόλου. Τον κρατάω με πολλή αγάπη αλλά πάμε και σε επόμενους!

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα στο επάγγελμά σας;

Δεν θέλω να κρατάω πίκρες και μίση από τη δουλειά. Σαφώς κι έχω κάνει και συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά ή έχω αναρωτηθεί γιατί εγώ να είμαι εδώ. Παρ όλα αυτά δεν το γνώριζα από την αρχή, έβγαλα όλη τη σεζόν και είπα από τότε ότι θα προσέχω όσο μπορώ, ένα άτομο με το οποίο έχω ξαναδουλέψει και δεν μου έχει κάνει καλό.

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά μου ζητούσαν να χάσω κιλά… Ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Η Παναγιώτα Βλαντή διαθέτει από τα πιο ωραία μάτια στον καλλιτεχνικό χώρο. Ωστόσο ακόμα και εκείνη έχει δεχθεί μία μορφή bullying για τα κιλά και της και την ακμή στο πρόσωπο Ο «φακός» φαίνεται πως για να σε αγαπά πρέπει να δείχνει συγκεκριμένα νούμερα η ζυγαριά.

Την υπέρμετρη προσπάθειά της να αδυνατίσει και να μπει στα πρότυπα ομορφιάς, εξομολογήθηκε η Παναγιώτα στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day. Μάλιστα ανέφερε πως παλαιότερα της ζητούσαν, όταν έπαιαζε σε κάποιο τηλεοπτικό έργο, να χάσει κιλά για να φαίνεται πιο αδύνατη στον φακό.

Για το #MeToo ανέφερε: «Όσο μπορούσα μίλαγα». Και συνέχισε: «Ποτέ δεν θα συνεργαστώ με καταγγελλόμενους και έχω αποφύγει συνεργασίες επειδή ήξερα». Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε ένα περιστατικό βίας που είχε δεχθεί και η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία