Όταν η Κλέλια Ρένεση βουτούσε γυμνή στην θάλασσα σε βίντεο κλιπ

Κανένας πραγματικά δεν ξέρει αν η Κλέλια Ρένεση και ο Μάνου Τσάο είναι ακόμα ζευγάρι ή αν ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ο πατέρας του παιδιού της, αφου η ίδια έχει κλειδώσει την προσωπική της ζωή έτσι όπως εκείνη επιθυμεί και είναι απολύτως σεβαστό αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι η Κλέλια Ρένεση και ο Μανού Τσάο έζησαν δυνατά τον έρωτά τους, με τη σχέση τους να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά και φυσικά τις ιστοσελίδες που πραγματικά τους κυνηγούσαν για μια φωτογραφία.

Οι φήμες πως η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2015, με το ρεπορτάζ τότε να τους θέλει να περνούν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη Ζάκυνθο.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε, τον Ιανουάριο του 2014 όταν ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στο Ελ. Βενιζέλος να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί χωρίς να το κρύβει, με την ηθοποιό τότε να κάνει μια συμμετοχή έκπληξη στο βίντεο κλιπ του Γάλλου τραγουδιστή.

Στις σκηνές του βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο «Moonlight Avenue», τόσο η Κλέλια Ρένεση, όσο και ο Μανού Τσάο κολυμπούν ολόγυμνοι, παίζοντας με την κάμερα κάτω από το νερό.

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα