Όλγα Κεφαλογιάννη -Μίνως Μάτσας: Πρώτο Πάσχα με τα παιδιά τους

Όλγα Κεφαλογιάννη -Μίνως Μάτσας: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού με θέα το κάλλος της φύσης

Το φετινό Πάσχα είναι το πιο ιδιαίτερο για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς είναι το πρώτο που γιορτάζουν μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία  με εκείνη και τον σύζυγό της, αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και να στέλνουν τις ευχές τους για την ημέρα της Ανάστασης.

Το ζευγάρι εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους «Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη», όπως έγραψε στη δημοσίευσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πολιτικός είχε εξηγήσει, γιατί η μητρότητα είχε μπει σε δεύτερη μοίρα για εκείνη.

«Θεωρώ πως το πιο σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να ζήσει μία γυναίκα στη ζωή της είναι η μητρότητα. Το έχω πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου κι είχα αναφέρει πως σε ‘μένα η μητρότητα απλώς δεν είχε προκύψει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι:

«Υπάρχουν γυναίκες που δεν το επιλέγουν. Είναι σημαντικό να το λέμε κι αυτό. Θεωρώ πως μία γυναίκα, εφόσον επιθυμεί να γίνει μητέρα, πρέπει να το προσπαθεί. Κι εύχομαι όλες οι γυναίκες που το επιθυμούν, να το καταφέρουν. Έτσι, αντίστοιχα όμως, πρέπει να σεβόμαστε και το δικαίωμα και την επιλογή μιας γυναίκας να μην επιθυμεί να γίνει μητέρα. Το χειρότερο είναι ότι εμείς οι ίδιες αναπαράγουμε τα στερεότυπα που υπάρχουν για εμάς. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατανοείς και να σέβεσαι αυτό που επιθυμεί ο άλλος για τη ζωή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία