«Όλα για τη ζωή»: Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Ελένη Βουλγαράκη

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εξετάζει τους μυικούς πόνους, που συχνά περιγράφουμε ως «πιάσιμο» και προκαλούνται από συσσωρευμένη ένταση συγκεκριμένων μυών η οποία συνδέεται με το στρες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αντιμετώπιση των μυικών πόνων είναι πολυπαραγοντική και όχι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς πρόκειται κατά βάση για ψυχοσωματικό σύμπτωμα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία υποφέρει από μυικούς πόνους που σχετίζονται με το έντονο στρες.

Στην ενότητα «Σχέσεις» οι ειδικοί απαντούν στο ερώτημα «διακοπές μαζί ή χώρια;», στην ενότητα «Στην κουζίνα» μαθαίνουμε ποια υλικά να μη χρησιμοποιούμε όταν φτιάχνουμε υγιεινό σπιτικό παγωτό και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» ακούμε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλές κολύμπι στη θάλασσα.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου, κεντρικό θέμα είναι οι ανασφάλειες, οι διαφορετικοί τρόποι που τις εκδηλώνουμε αλλά και οι τεχνικές για να τις διαχειριζόμαστε και να τις ελέγχουμε.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η οποία μιλάει για τις δικές της ανασφάλειες και όλα όσα κάνει για να τις ξεπεράσει.

Στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ακόμη ενδιαφέροντα και χρηστικά θέματα: ποιες είναι οι διαφορές στην ποιότητα του ύπνου ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, πώς μπορούμε πρακτικά να αποφύγουμε τις μολύνσεις στη θάλασσα και τι πρέπει να προσέχουμε όταν κάνουμε αθλήματα στην παραλία.

Δείτε το trailer εδώ:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα