Ο Μάνος Πετούσης στον Σασμό – Δείτε ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει

Ο Μάνος Πετούσης στον Σασμό

Ο Μάνος Πετούσες ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, από τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Δείτε .

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωση πως ξεκινάει γυρίσματα στον Σασμό. Ο Μάνος Πετούσες θα υποδυθεί έναν γιατρό, που είναι παντρεμένος με μία εισαγγελέα την οποία θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα. Η εισαγγελέας (Γιώτα Φέστα) είναι η πρώην γυναίκα του Βρουλάκη (Στέλιου Μάινα).

Η δημοσίευση του ηθοποιού:
«Κλείσαμε, Υπογράψαμε … και ξεκινάμε γυρίσματα
Σασμος ….»

Ο Μάνος Πετούσες έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μελέτη Θεάτρου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη με δασκάλους τους: Άγγελο Αντωνόπουλο, Τίτο Βανδή, Όλγα Τουρνάκη, Ελένη Χατζηαργύρη , Εύα Κοταμανίδου, Ερση Μαλικένζου κ.α. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού με τη μεγάλη χορογράφο Ντόρα Τσάτσου. Για δυο χρόνια συμμετέχει στο θέατρο Ελληνικών Χορών της Δώρας Στράτου. Έχει σπουδάσει ελαφρό και κλασσικό τραγούδι με δασκάλες τη Μαρία Πασχάλη και την Ακτή Δρίνη. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια στην Ανώτατη Σχολή Εμπορικών Επιστημών, τμήμα Marketing και Δημόσιας Διοίκησης.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα