Ο Dj George Tsokas συναντά τον σεφ Αλέξανδρο Σπέρχο στο Ντουμπάι

Η Ελληνική μουσική και η υψηλή γαστρονομία δίνουν ραντεβού στο Dubai. O δημοφιλής DJ George Tsokas ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Dubai και συναντά τον παγκοσμίως γνωστό σεφ Αλέξανδρο Σπέρχο.

Οι μουσικές του George Tsokas μοναδικά πιάτα του Αλέξανδρου Σπέρχου, σε ένα after party την Τετ στο εστιατόριο Efzin του Greek Pavillion, στην Expo Dubai 2020.

Με κέφι άκρως Ελληνικό και γεύσεις μοναδικές, George Tsokas και Αλέξανδρος Σπέρχος αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για ένα party που θα μείνει αξέχαστο.

Ο George Tsokas ξεκίνησε την πορεία του ως Dj το 2007. Σε μικρή ηλικία διακρίθηκε στο τραγούδι σε δυο πανηπειρωτικούς διαγωνισμούς. Από τότε τον συνδέει με τη μουσική μια σχέση πάθους… Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία Wide Music Records και παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον Κόσμο παίζοντας Μουσική. Πρόσφατα βρέθηκε στην Νότια Αφρική, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Αλέξανδρος Σπέρχος κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Έχοντας μια πετυχημένη καριέρα στην Αθήνα και στα νησιά της Ελλάδας, δέχτηκε πρόταση να προωθήσει την ελληνική κουλτούρα στο Ντουμπάι. Το 2019 ο Αλέξανδρος έγινε επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι ο πρώτος σεφ που μετέτρεψε τα πιάτα του σε κρυπτονομίσματα.

happytv.gr

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα