Ο Δήμου έκλεισε το ένατο πρατήριο και πάει για το δέκατο, το καλό ! Το πιο εντυπωσιακό όλων

Ήρθε η επιβεβαίωση.Και μάλιστα με εξαιρετική ταχύτητά, στο τσακ μπαμ. Καμιά έκπληξη που “βγήκε” από το Τσίπα Μπλοκ, η είδηση, η αποκλειστική. Κοντά σε κεντρικό πρατήριο ΕΚΟ, στην Κεφαλονιά, ο πατρινός επιχειρηματίας, στον όλο και πιο δύσκολο και ζόρικο κόσμο των πρατηρίων υγρών καυσίμων, Σπύρος Δήμου. Επόμενο και ευχάριστο, έτσι να γίνει, έτσι να εξελιχθεί το έργο. Και είναι μια επιβεβαίωση ότι ο καλός και ο σωστός, θα την βρει την άκρη του, θα προχωρήσει, δεν θα κολλήσει στη λάσπη. Έτσι λέω εγώ.

Κοντά σε πρατήριο στην Κεφαλονιά ο Δήμου, και η επιβεβαίωση, από πηγή έμπιστη πολύ, και που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, τι μου είπε ; Ακριβώς στις 2 το μεσημέρι, βγήκε από τα γραφεία του κολοσσού ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων. Αφού πρώτα είχαν πέσει οι υπογραφές ότι η δουλειά έκλεισε.

Κάνω πρόσθεση. Η εταιρεία του Δήμου, η πορεία της οποίας παραπέμπει σε γκόμενα, που δεν είναι της γειτονιάς. Είναι επιλεκτική και σοβαρή, στην αγορά κάνει αυτή την αίσθηση. Κυνηγάει αυτόν πρωταθλητισμό, αυτές τις πωλήσεις, αυτή την ανάπτυξη. Στην Πάτρα, στην Κεφαλονιά και σε άλλη περιοχή, αγαπημένη πολύ, που χαρακτηρίζεται ότι εκεί είναι όλη η Ελλάδα, ότι πιο λαμπερές και κοσμικό έχουμε να επιδείξουμε. Λοιπόν, σε αυτή την περιοχή, ο Δήμου δραστηριοποιείται και σε άλλες επιχειρήσεις. Άρα, τότε θα φτάσει τα 10 πρατήριά. Και πολλοί θα το ζηλέψουν. Αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε τώρα, μόνο όταν θα είναι η φτάσει η ώρα εκείνη..

Αυτός αριστερά στη φωτογραφία είναι ο Σπύρος Δήμου. Ποιος κάθεται δίπλα του ; Αυτό που έφταιξε το Τσιπας Μπλοκ, Ηλίας Τσίπας λέγεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα