Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος βάφτισε στη Βουλιαγμένη δίδυμα μωρά ενός gay ζευγαριού

Καλεσμένη στη Βάφτιση ήταν και η Άννα Βίσση

Τα δίδυμα παιδιά ενός gay ζευγαριού βάφτισε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής δείχνει την ανθρωπιά του και την ευγένεια της ψυχής του αδιαφορώντας για τα καχεντρεχή σχόλια. Ειδικότερα, ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ταξίδεψε στην Αθήνα και τέλεσε τη βάφτιση των παιδιών ενός ομόφυλου ζευγαριού που ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πρόκειται για τα παιδιά του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας, οι οποίοι ντύνουν με εκθαμβωτικές εμφανίσεις μ τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood.

«Η πρώτη από τις πολλές βαπτίσεις σαν τη δική μας»

Το ζευγάρι βάφτισε τα δύο παιδιά τους, Ελένη και Αλέξιο στη Βουλιαγμένη, με οκτώ νονούς και νονές συνολικά.

«Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη από τις πολλές βαπτίσεις σαν τη δική μας και ότι ο καθένας μπορεί να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στην πίστη που έχει επιλέξει» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ευάγγελος Μπούσης.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τις φωτογραφίες που ανήρτησαν οι γονείς και οι καλεσμένοι της βάπτισης στο Instagram, με τα σχόλια και τις ευχές να είναι εκατοντάδες.

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία