Νίκος Βέρτης: «Κάποια στιγμή θα παντρευτώ»

Νίκος Βέρτης: «Είναι προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου».

Μπορεί ο Νίκος Βέρτης να μην απασχολεί τα media με τα προσωπικά του αλλά ούτε και να αναφέρετε στην συντροφό τους αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την επιβεβαίωση ια την κυρία που έχει στο πλευρό του.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή και αυτός απάντησε: «Είναι προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όσα είπε ο Νίκος Βέρτης και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία