Νίκος Παππάς: Το σχολιό του για την λογοκρισία της ΕΡΤ – «Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί»

Νίκος Παππάς: «Δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία»

O Νίκος Παππάς βρέθηκε, πριν από λίγες ημέρες κάθισε στον καναπές της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ και ρωτήθηκε τις φιλανθωπίες που κάνει κατα καιρούς όπως είναι η συμβολή του στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αμήχανα ακόμα και τώρα που το συζητάμε αλλά πλέον είναι κάτι γνωστό. Δεν ήταν ακριβώς ανάγκη μου να το κάνω. Υπήρχαν κάποιοι φίλοι μου οι οποίοι ήταν θεωρητικά κρατούμενοι, είχα μια επικοινωνία, ήξερα ότι τους αρέσει το μπάσκετ, ήξερα ότι τους αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες. Τότε μπορούσα κι εγώ, ήταν πιο άνετη η τσέπη μου και πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία διότι δεν μπορούσε ούτε το κράτος ούτε η διεύθυνση εκεί να το τακτοποιήσει αυτό το ζήτημα» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δημιουργία του γηπέδου μπάσκετ μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Παππάς είπε «ευτυχώς είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον τότε διευθυντή, έναν αξιόλογο άνθρωπο, τον κ. Χριστόφορο, ο οποίος ήταν συνεργάσιμος και πρόθυμος να με βοηθήσει να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα. Πράγματι, είχε γραφειοκρατία, εισαγγελείς και διάφορα θέματα που δεν γνώριζα. Απ’ όσο γνωρίζω όμως, ακόμα υπάρχει και είναι σε καλή κατάσταση και το χαίρονται οι κρατούμενοι» ενώ τόνισε πως είναι ικανοποίηση να προσφέρει.

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας:

«Οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί»!

«Αγχώθηκες;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Νίκος Παππάς εξήγησε πως: «Δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία