Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σε μένα ο έρωτας δεν κοιμάται ποτέ»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ισχύει ότι ο πρώην άντρας μου με έβαζε στο χειρουργείο και με πείραζε με το νυστέρι»

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipster, κατά κόσμο Φίλιππος Ιωάννου, στο youtube πήγε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις που έστειλαν οι συνδρομητές της πλατφόρμας.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Όχι δεν είμαι τώρα (ερωτευμένη). Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι. Ο έρωτας είναι τόσο ωραίο συναίσθημα. Πεταρίζει η καρδούλα σου […] Σε εμένα δεν κοιμάται ποτέ (ο έρωτας). Είναι σε εγρήγορση”, αφήνοντας να εννοηθεί κατόπιν πως δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που ήταν ερωτευμένη.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (5:55):

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη μουσική, στην καριέρα της αλλά και τις πλαστικές.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: “Το δικαιολογώ. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου”.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία