Ναταλία Γερμανού: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο καλύτερα δεν γίνεται»

Ναταλία Γερμανού: Έκανε δηλώσεις για το μέλλον της εκπομπής και αν συνεχίζεται του χρόνου

Συνέντευξη στο site της Ζήνας Κουτσελίνη και τον Γιώργο Κουτσουρλή παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα έκανε αλλαγές στο πάνελ της ίδας εκπομπής και αν της αρέσει που ανακυκλώνονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στην τηλεόραση.

Τι απάντησε η γνώστη παρουσιάστρια;

“Στη μέση της χρονιάς αλλαγές κάνει μόνο το κανάλι και μόνο αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το “όλο και καλύτερα”. Πάντα και στα πάντα ,υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ανανέωσης, προσθηκών” τόνισε η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στη σύσταση της ομάδας της εκπομπής.

Όσο για την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων από τις εκπομπές, η ίδια διαχώρισε τη θέση της λέγοντας πως δεν είναι “φαν” του αθλήματος αυτού.

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν θα πρέπε να είναι μονόδρομος! Είναι τόσο κουραστικό να βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους να δίνουν συνεντεύξεις παντού ως “εύκολες λύσεις” ή επειδή “αυτοί κάνουν τα νούμερα”! Προσωπικά προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω, είμαι λάτρης της ποικιλίας και της έκπληξης”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία