Μουτσινάς: Η αντίδραση των γονιών του όταν τους μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Μουτσινάς: «Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική»

Μια άκρως αποκαλυπτική και προσωπική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στο περιοδικό Antivirus. Μεταξύ άλλων μίλησε πως είπε στους γονείς του την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και  ότι η πρώτη του ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και πως όταν ήταν γύρω στα 19 κατάλαβε ότι του αρέσει ένα αγόρι.

«Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες», είπε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα και πως αυτοπροσδιορίζεται, απάντησε: «Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό»

Για το coming out στη μητέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι της μίλησε όταν ήταν 20 χρονών, και πως από την πλευρά της «υπήρξε ένα μικρό σοκ».

Λίγο μετά η μητέρα του πήγε στο σπίτι του στην Αθήνα και όπως είπε φερόταν σαν … πεθερά

«Υπήρξε ένα μικρό σοκ. Λίγο μετά αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη. Είχε έρθει να παίξει λίγο δράμα, να κάνει την περιοδεία της.

Και λέω περιοδεία, γιατί όταν αργότερα της είπα ότι χώρισα με αυτό το παιδί, το οποίο δεν μου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, εκείνη απλά μου ζήτησε να μην στεναχωριέμαι. Εκείνη ήταν και η στιγμή που η μητέρα μου το αποδέχτηκε 100% και ξέχασε όλο αυτό το θεατρικό που έπαιζε, γιατί της είχαν πειράξει τον γιο. Ήταν πολύ γλυκό. Από εκεί και πέρα, δεν της έδινα και πολλές πληροφορίες. Καταλάβαινε, ωστόσο, όταν της επαναλάμβανα ονόματα. Επίσης, στους συντρόφους μου φερόταν πολύ ωραία, αφού χωρίζαμε. Έχει γνωρίσει και μάνα συντρόφου μου, με την οποία μετά έγιναν φίλες», περιέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αντίδραση του πατέρα του, όταν του μίλησε πριν από δύο χρόνια ήταν «πολύ εντάξει», καθώς του απάντησε ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος και καλά

«Με τον πατέρα μου είχε γίνει αντίστοιχη συζήτηση, πριν από δύο χρόνια. Αποφάσισα να του μιλησω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ένιωθα ότι είχα την ανάγκη ή την υποχρέωση να του το πω νωρίτερα, ούτε φοβόμουν. Απλώς δεν είχαμε τέτοια σχέση. Παρόλα αυτά ήταν σαν να μην τον απασχόλησε. Η αντίδρασή του ήταν πολύ εντάξει. Μου απάντησε ότι θέλει να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι καλά. Εκεί πήρε πολλούς πόντους από εμένα», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία