Μόλις κυκλοφόρησαν τα «Χανουμάκια» της Μαρίας Παπαλεοντίου

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επιστρέφει δισκογραφικά με τα «Χανουμάκια», που κυκλοφορoύν από την Panik Oxygen.

Πρόκειται για ένα μικρασιάτικο παραδοσιακό τραγούδι, που το φέρνει στο σήμερα η ευφάνταστη ενορχήστρωση των Mad For Art.

Τα «Χανουμάκια» έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στο TikTok, αφού δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας, ανάμεσά τους και πολλοί γνωστοί creators της εφαρμογής, έσπευσαν να αναρτήσουν το δικό τους βίντεο, στο οποίο χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό της νέας επιτυχίας της Μαρίας Παπαλεοντίου. Παράλληλα, το hashtag #hanoumakia έχει ξεπεράσει μέσα σε μερικές ημέρες τις 300.000 προβολές στο TikTok, καθιστώντας το viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τη βιντεοσκόπηση και την επιμέλεια του music video έκανε ο Άλκης Δήμος.

Όπως δηλώνει η Μαρία Παπαλεοντίου: «ο μοναδικός στόχος αυτού του τραγουδιού, είναι να δώσει χαρά και μια νότα αισιοδοξίας στους δυστοπικούς καιρούς που βιώνουμε».

Η Μαρία Παπαλεοντίου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες, με πιο πρόσφατη αυτή με τον Πάνο Μουζουράκη και συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική πορεία της.

Δείτε το video:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα