Μικρούτσικος: Θα είμαι & του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας, αν δίνουμε τροφή για σκέψη στους τηλεθεατές

Μικρούτσικος: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το τελευταίο διάστημα  δεν εμφανίζεται στην Super Κατερίνα, καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής  παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή τόσο για την κατάσταση της υγείας του, όσο και για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της Παρασκευής και αν θα συνεχίσει του χρόνου τη συνεργασία του στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Super Κατερίνα.

Όσο για την επόμενη σεζόν, ο παρουσιαστής ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία