Μιχάλης Μυτακίδης: «Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από τα παιδιά που κάνουν trap»

Μιχάλης Μυτακίδης: «Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί, αν δεν έχει επιλογή. Αν η τραπ είναι επιλογή του κόσμου, είναι σεβαστό»

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχάλης Μυτακίδης, στην εκπομπή «The 2night Show». Ο καλλιτέχνης γνωστός και ως B.D. Foxmoor μίλησε για την τραπ μουσική.

«Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί, αν δεν έχει επιλογή. Αν η τραπ είναι επιλογή του κόσμου, είναι σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ που το βάζεις; Το έντεχνο θεωρώ ότι είναι όμως, πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους, δεν θέλω να δω κανέναν τους», ανέφερε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα μουσικά ερεθίσματα που είχε από μικρός και τόνισε τη διαφορά τους με την έντεχνη μουσική. «Είμαι ένα παιδί μεγαλωμένο με συνθέτες. Παίρναμε έναν δίσκο και έλεγε “συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος” κι από κάτω με μικρά γράμματα “Γιώργος Νταλάρας”. Το μέγεθος ήταν ο συνθέτης κι ο στιχουργός. Το έντεχνο τι έκανε; Ήρθε με φόρα, γεμάτο ατάλαντους τύπους και μουσικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά. Καμιά φορά, αυτοί που είναι στα μαγαζιά της παραλίας είναι performer. Ο Μαζωνάκης για παράδειγμα, performer είναι», δήλωσε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία