Μελίνα Ζαχαράκη: «Η Πόπη Χατζηδημητρίου δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη»

Μελίνα Ζαχαράκη: “Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη”

Η Μελίνα Ζαχαράκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Όλα Γκουντ και στον Γιώργο Βιολέντη κι μίλησε για στην περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, γύρισα Αθήνα και μπήκα στον Πρωινό Καφέ, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη.

«Ήμουν από τις κοπέλες που είχα στόχους. Ήθελα να πάρω ένα σπίτι και τα κατάφερα. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που θα έπαιρνα ακριβά ρούχα κι αυτοκίνητα. Δούλευα και τα κατάφερα. Δεν έκανα μεγάλη ζωή. Όσες δουλεύαμε τότε, πήγαμε καλά». Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη: «Ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα. Δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμό για να έχω μια εκπομπή. Απογοητεύτηκα κι αποτραβήχτηκα πολύ νωρίς στα 31. Από εκεί που ήμουν στα φώτα και στο επίκεντρο. Ήμουν πολύ των άκρων»

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία