Μαζέψτε υπογλώσσια και οξυγόνα! Η Ξανθίππη έχει κέφια και μοιράζει πονο

Η Μαρία Ανδρούτσου, η αγαπημένη Ξανθίππη απο την σειρά του Mega 50-50 καταφέρνει στην ηλικία των 53 ετών να βάζει κάτω 20αρες όχι μόνο με την ομορφιά της, αλλά και με την ενέργεια της, που είναι κάτι το εξωπραγματικό.

Η μεταμόρφωση της είναι πραγματικά το κάτι άλλο, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα δείτε τον χαρακτήρα που όλοι αγαπήσαμε μέσα απο την σειρά που άφησε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση!

Παραμένει όμως το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή όσο είναι τα τελευταία χρόνια, που πραγματικά μας έχει βάλει τα γυαλιά με την καταπληκτική αλλαγή που έχει κάνει στο σώμα της.

Σίγουρα πλέον δεν θυμίζει τίποτα τον χαρακτήρα της «Ξανθίππη» που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα απο την τηλεοπτική σειρά, αφού όπως θα έχετε δει και εσείς έχει πλέον κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο πάνω στο οποίο έχει πάρει και δίπλωμα. Εξ ου και η θρυλική σκηνή, όπου ξάφνιασε τον τηλεοπτικό της σύζυγο, «Μίμη», δείχνοντας το ταλέντο της στην μουσική.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Μαρία Ανδρούτσου, η όμορφη ηθοποιός, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και πλέον η εμφάνισή της απέχει κατά πολύ από τότε που την είδαμε πρώτη φορά στο μικρό γυαλί!

Σήμερα μάλιστα που έχει και γενέθλια θα λέγαμε ότι λάμπει ακόμα περισσότερο. Απολαύστε την εντυπωσιακή «Ξανθίππη»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.