Μάρω Κοντού: «Στα 36 ο γιατρός από την Ελβετία μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Μάρω Κοντού: «Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι»

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά». Η ηθοποιός μίλησε για την πολυετή καριέρα της, πως απολαμβάνει την ζωή της και το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί. Αναφέρθηκε επίσης και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκάλυψε πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φουκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ακόμα και σε πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί.

«Σε έναν από τους δύο γάμους μου, είπα να κοιτάξω το θέμα μου, τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν», είπε η Μάρω Κοντού και πρόσθεσε:

«Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συνομήλικές σας δέκα χρόνια και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου»

Συμπλήρωσε ωστόσο πως δεν είχε και καμία εμμονή γενικά στο να αποκτήσει ένα παιδί και πως αν το ήθελε πολύ θα είχε υιοθετήσει και θα βίωνε τη μητρότητα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία