Μάρω Κοντού: «Έχω κάνει όλες τις πλαστικές – Κάθε πρωί λέω “Φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80+;”»

Μάρω Κοντού: «Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει»

Αφοπλιστικά ειλικρινής όπως πάντα ήταν η Μάρω Κοντού στο «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, στο MEGA. Όπως είπε η ηθοποιός εκνευρίζεται πολύ όταν την ρωτούν αν έχει κάνει λίφτινγκ ή αν έχει «φτιάξει» τη μύτη της. Η ίδια χωρίς ίχνος κόμπλεξ ή χωρίς να κρυφτεί, παραδέχεται πως: «Ναι, μωρέ τα έχω κάνει όλα».

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε, επίσης, πως το βράδυ κοιμάται γυμνή και κάθε πρωί που ξυπνάει «φτύνει» τον εαυτό της στον καθρέφτη να μην τον ματιάσει: «Φτου σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής. Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει».

«Θάρρος ή Αλήθεια»

Παίζοντας στην ενότητα της εκπομπής «Θάρρος ή Αλήθεια», η ηθοποιός είπε πως κάποτε είχε σχέση με ηθοποιό, αλλά δεν θα αποκαλύψει ποτέ το όνομά του. Μιλώντας για την πιο ένοχη απόλαυσή της, αποκάλυψε πως αυτή είναι το τσιγάρο.

Σε άλλο σημείο, η Μάρω Κοντού μίλησε για τον Δημήτρη Χορν, αναφέροντας πως κάποια στιγμή της είπε ότι έχει μανιέρα στην ειλικρίνεια με την ίδια να τον ρωτάει τι σημαίνει η λέξη και να παίρνει την απάντηση ότι πρόκειται «κάτι που είναι επίκτητο και το κάνεις για τύπο».

Η ηθοποιός είπε ακόμα πως με αφορμή μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πάντα συγκινείται όταν βρίσκεται μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και θαυμάζει τα παιδιά εκεί, για την πειθαρχία και τη δύναμη.

«Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιθανόν να έδωσα γραμμή για τις γυναίκες και της εποχής εκείνης και του σήμερα. Ξέρεις πάντα εγώ δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με τα ταμπού, με το περιβάλλον, ακολουθώ τον δρόμο μου με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν ξοδεύω τον χρόνο μου να ακούσω τι λένε για μένα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από πολύ μικρή», πρόσθεσε η Μάρω Κοντού.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τέλος, πως και στα χρόνια της οι γυναίκες βίωναν τρομερό ρατσισμό καθώς εκείνα τα χρόνια ήταν: «Ηθοποιός ίσον ελαφρών ηθών. Και η ίδια μου η γιαγιά μου είχε πει ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα. Κι εγώ από άμυνα, ήθελα να το ανατρέψω αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία